Сепаратор жиру (жировловлювач) для ресторану в м. Київ
Потужність даного сепаратора 1л/с., розраховано на 3-5 мийок в ресторані.
Монтаж даної моделі сепаратора відбувався в залізобетонні кільця.
Переглянути моделі сепараторів жиру можна тут.
Питання які цікавили замовника
Яка основна функція жировловлювача?
Основна функція жировловлювача/сепаратора жиру – уловлювання жирів перед скидом в каналізацію.
Як часто потрібно обслуговувати жировловлювач?
Частота обслуговування залежить від кількості робочих годин. В середньому 2 рази на місяць.
Як відбувається розрахунок жировловлювача який мені потрібно?
Розрахунок відбувається від розуміння кількості мийок в ресторані, посадкових місць, кількості робочих годин закладу громадського харчування, кількості стічних вод (м³/добу).
Яка гарантія та термін експлуатації жировловлювача MakBoxFat-N?
Гарантія на жировловлювач 3 роки, термін експлуатації нашого жировловлювача – необмежений.
Чи можна здійснювати обслуговування самостійно?
Так, звичайно. Здійснювати обслуговування нескладно.
Як варіанти монтажу можливі?
Це залежить від конкретного випадку та наявної ситуації із якою до нас звертаються клієнти.
Жировловлювачі MakBox можуть монтуватись як в середині приміщення (під мийку) так і назовні (в зелених зонах або під проїздами, в стандартні з/б кільця або прямо в ґрунт без додаткового бетонування.