Участь у Національному ECOBUSINESS FORUM-2021: «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА: як досягти балансу» 21-22 жовтня в м. Києві

ECOBUSINESS FORUM-2021

Участь у Національному ECOBUSINESS FORUM-2021: «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА: як досягти балансу» 21-22 жовтня в м. Києві

Організований Професійною асоціацією екологів України та Національним центром сталого розвитку в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
Генеральним Водним Партнером Національного ECOBUSINESS FORUM-2021: «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА: як досягти балансу» в м. Києві стало підприємство, що відповідає екологічним вимогам — Акваполімер Інжиніринг.
Стабільне та надійне надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення є необхідним для комфортного життя та добробуту населення. Для того, щоб водний сектор забезпечував якісне обслуговування споживачів, дбав про довкілля та сприяв підвищенню рівня життя через доступність життєво важливих послуг, необхідне об’єднання зусиль органів державної та місцевої влади, підприємств та громадськості.
Про енерго- та ресурсозберігаючі технології у сфері централізованого водовідведення: реалізація, проблематика та альтернативи — розповів Євгеній Маковський, директор Акваполімер Інжиніринг на Національному ECOBUSINESS FORUM-2021 «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА: як досягти балансу».
Незважаючи на те, що природоохоронні реформи в Україні втілюються досить повільно, викликають безліч дискусій, беззаперечним є факт – тема еко стає кроссекторальним питанням і виходить на найвищий рівень вирішення!