Еко форум Львів-2023

14-15 вересня цього року у Львові відбувся «Lviv Eco Forum 2023». Цей захід організований Асоціацією «Укрводоканалекологія» та проводиться щорічно. Він є майданчиком для обговорення таких важливих питань як збереження водних ресурсів, екології та проблем водопровідно-каналізаційної галузі.

Форум проходив під гаслом «Відбудуємо Україну разом». Під час форуму обговорювали роботу галузі водопровідно-каналізаційного господарства під час війни, а саме які є втрати, ризики та перспективи відновлення, адже за час повномасштабного вторгнення в багатьох містах України відбулися значні руйнування водопровідно-каналізаційної інфраструктури.

Також увагу приділили проектам міжнародних гуманітарних організацій у водопровідній галузі.

Учасниками форуму стали керівники водопровідно-каналізаційних підприємств, фахівці профільної галузі, іноземні партнери, а також представники науки, влади та бізнесу.

На форумі виступало багато спікерів серед яких: міський голова Львова Андрій Садовий, заступник голови державного агентства водних ресурсів України Ігор Гопчак, заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Бутенко та багато інших.

Цього року компанія “Акваполімер Інжиніринг” вже вкотре прийняла участь у цьому заході. Екологічний форум пройшов для нас дуже цікаво та інформативно.

Хочемо подякувати організаторам та усім хто долучився до проведення форуму, адже такі  заходи є дуже необхідні для розвитку нашої держави.