V Міжнародний Екофорум, Львів-2019

 

V Міжнародний Екофорум, Львів-2019

Традиційним місцем зустрічі бізнесу, політики та науки став Lviv Eco Forum 2019. Вже вкотре дана подія відбувається у перлині львівського спорту, на стадіоні “Арена Львів”. 12-13 вересня стадіон перетворився на головний центр ідей та пропозицій в області екології, збереження ресурсів та джерел їх відновлення. Значну увагу надали проблемам промислового забруднення стічних вод та їх очищення, покращення роботи очисних споруд, поводження із побутовими відходами та роздільному збору відходів.

V Міжнародний Екофорум, Львів-2019

Заступник міністра екології та природних ресурсів України (Микола Кузьо), міський голова Львова (Андрій Садовий), міністр розвитку громад та територій України (Альона Бабак), міністр енергетики та захисту довкілля України (Олексій Оржель), народні депутати України, члени Асоціації водоканалів України «Укрводоканалекологія» – це далеко не повний перелік спікерів Форуму.

V Міжнародний Екофорум, Львів-2019

Провідні бізнес-фахівці, компетентні представники водопровідно-каналізаційних підприємств, органів державної та муніципальної влади профільного спрямування ділилися накопиченим досвідом та здобували нові знання у таких аспектах діяльності як: сценарій розвитку галузі з огляду на виклики для інфраструктури водопостачання та водовідведення, автоматизація та диспетчеризація каналізаційних очисних споруд (КОС), проблеми промислового забруднення водних об’єктів країни.

Компанія “Акваполімер Інжиніринг” цього року на Форумі представила новинку власного виробництва – полімерну станцію MakBoxPolimer-PF5 (призначена для приготування робочого розчину флокулянту) та барабанне сито MakBoxFil (як оптимальне технологічне рішення попереднього механічного очищення стічних вод від різних включень).

V Міжнародний Екофорум, Львів-2019

Також директор Євгеній Маковський провів презентацію «Сучасні рішення для зберігання питної води та інших технічних рідин», на якій було представлено модульні ємності для зберігання рідин “MakBox”.  Така інформація дуже зацікавила як  вже відомих нам раніше друзів-партнерів, так і нових потенційних.

V Міжнародний Екофорум, Львів-2019

Серед учасників взаємних обговорень, зокрема, були Головко Алла, керівник ТОВ «Екологія України», Смітюк Андрій,  головний інженер ТОВ «ЮТЕХ 418»  та Микола Одуха, головний технолог ЛМКП «Львівводоканал».

Організатори заходу підготували цікаву тематичну екскурсію на очисні споруди ЛМКП «Львівводоканал», де відбулася демонстрація катенарної решітки виробництва EKOTON.

Також підготований вечірній фуршет став додатковою платформою, де проходило невимушене спілкування між учасниками та сформувались нові, корисні знайомства.

Наприкінці, команді Акваполімер Інжиніринг вручили щиру подяку за співпрацю в організації Lviv Eco Forum 2019 від організаційного комітету та Асоціації “Укрводоканалекологія”.

 

V Міжнародний Екофорум, Львів-2019