Отримання відзнаки за екологізацію на Форумі «ЛІДЕРСТВО І ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ» 2021 – Акваполімер Інжиніринг

16 грудня відбувся четвертий Форум «ЛІДЕРСТВО І ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ»

Цього року уже в четвертий раз відзначено понад 50 надихаючих екорішень для стійкого розвитку України.  До цих проектів, рішень та активної робити мають стосунок: лідери від влади, від міст та громад, топ-менеджери та власники підприємств, що знижують антропогенний вплив на довкілля, і лідери соціальних проєктів, що посилюють екологізацію держави.

Акваполімер Інжиніринг щасливі отримати відзнаку «ЛІДЕРСТВО І ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ» 2021. Адже дана нагорода  вручена нам не за факт роду діяльності. Акваполімер Інжиніринг прямо впливає на стан довкілля та здоров’я суспільства.

Локальні очисні споруди нашого виробництва дозволяють повертати у природній кругообіг очищену воду. Якісно очищати каналізаційні та дощові стоки. Виготовляємо модульні резервуари для зберігання, у яких не втрачається якість води. Ми трансформували найкращий європейський досвід та втілили його на теренах України.

Впродовж 7 років діяльності компанії Акваполімер Інжиніринг вдалося втілити сотні проектів. Серед яких локальні очисні споруди продуктивністю від 1 м3/добу для приватних будинків та продуктивністю 900 м3/добу для підприємств та містечок. Сепаратори жиру та нафти для закладів громадського харчування, торгово-розважальних комплексів, доріг, мостів, паркінгів,  автомийок та інших. Також, резервуарів для зберігання питної технічної води та добрив. Виготовляємо одиничні модульні резервуари найбільшим об’ємом до 4000 м3. Що дозволяє у короткі терміни організувати парк модульних резервуарів згідно потреб замовника.

Горді носити звання «Стейкхолдер зелених змін – 2021»

Запрошуємо на наш ютуб канал: https://www.youtube.com/channel/UCpD4tLVzkPVSYC-SH61gg1A

Акваполімер Інжиніринг «у гармонії з довкіллям»