Коронавірус: як ми працюємо

 

Коронавірус: як ми працюємо

У зв’язку з пандемією коронавірусу у всьому світі і розвитком захворювання в Україні, наша компанія вимушено вирушає на карантин. Ми всі також продовжуємо консультувати клієнтів і виконувати ваші замовлення, дотримуючись усіх запобіжних заходів.

Робота під час карантину

Щоб не допустити епідемії в Україні, наша компанія тимчасово обмежує особисті зустрічі з клієнтами та вводить в роботу всі санітарно-епідеміологічні норми, рекомендовані державою.

На період карантину в Україні «Акваполімер Інжиніринг»:

  1. Проводить консультацію клієнтів в режимі онлайн.
  2. Виконує раніше створені вами замовлення.
  3. Продовжує приймати замовлення на проектування.
  4. Максимально переводить роботу співробітників в онлайн режим, крім стратегічно важливих фахівців на виробництві.
  5. Організовує безпечну доставку співробітників на виробництво.
  6. Щодня проводить дезінфекцію всіх поверхонь і обладнання на виробництві.
  7. Стежить за станом здоров’я всіх працівників.

Ми знаємо, що тільки дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм та ізоляція людей допоможе стримати епідемію захворювання в нашій країні.

Акваполімер Інжиніринг

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» завжди пропонує оригінальні рішення для вашої зручності та економії природних ресурсів. Під час карантину ми як і раніше продовжуємо працювати, переводячи всі можливі процеси в онлайн режим. Робочий час компанії залишається колишнім. Все, що вам потрібно для замовлення – це зв’язатися з нашим менеджером за телефонами +38 067 245 88 89, +38 044 300 29 88. Або написати нам на пошту aquapol.ing@gmail.com – ми щодня обробляємо ваші заявки. Ми надаємо детальну консультацію по продукції та підбираємо краще рішення для вашого об’єкту.

Дотримуйтесь правил карантину та залишайтеся вдома поки ми працюємо над реалізацією ваших проектів!