Компанія “Акваполімер Інжиніринг” вітає з Новим роком та Різдвом Христовим

Компанія “Акваполімер Інжиніринг” вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!

Щиро вітаємо з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб цей рік Тигра приніс більше драйву, креативу, енергії та посмішок. Бажаємо вам від чистого серця зустріти святе Різдво у колі близьких, у приємних турботах та любові із гучною веселою колядою.

Компанія Акваполімер Інжиніринг пропонує для клієнтів комплексне рішення з проектування, виробництва і монтажу очисного обладнання.

Виготовляємо:

Жировловлювачі– для ресторанів кафе, їдалень та решти закладів громадського харчування;

Нафтовловлювачі– для доріг, мостів, автомийок, паркувальних майданчиків для вантажного і легкового транспорту.

Каналізаційні насосні станції – для підйому і перекачування грунтових , виробничих, побутових та поверхневих стічних вод на великі відстані.

Локальні очисні каналізаційні споруди– для очищення стоків від приватних будинків, підприємств та містечок. Ступінь очищення яких, досягає 98%

Модульні резервуари– для зберігання питної, технічної води та добрив КАС. З можливість вибору серед 160 готових типорозмірів, або наші фахівці підберуть для Вас індивідуальне рішення.

Цей рік, що минає для нас, був продуктивним на роботи, які ви можете переглянути у розділі – Наші роботи. Та на круті події, такі як участь у форумі #ECOBUSINESSFORUM-2021 як генеральний водний партнер та отримання відзнаки за екологізацію на Форумі «ЛІДЕРСТВО І ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ»  «Стейкхолдер зелених змін – 2021». Ця нагорода отримана за наші реалізовані проекти, за очищення навколишнього середовища за те, що Акваполімер Інжиніринг «у гармонії з довкіллям»

Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році та пропонуємо нові співпраці!

З наступаючим Новим 2022 роком!