Тепер ми працюємо з Молдовою

Тепер ми працюємо з Молдовою

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» (Україна) надає послуги з проектування та встановлення модульних ємностей MakBox для зберігання питної, пожежно-технічної води, КАС (мінеральні добрива), інгредієнтів для харчової промисловості (масло і патока) по всій території Молдови. На відміну від морально застарілих РВС і ЗБВ резервуарів, зведення модульної ємності обійдеться в 2-3 рази дешевше і в 7 разів швидше. Модульні ємності MakBox від Акваполімер – накопичувачі води місткістю до 4000 м³. Міцність конструкції забезпечує оцинкований металевий корпус. За герметичність і якість води відповідає поліпропіленовий вкладиш, розташований всередині конструкції.

Модульні резервуари відмінно підходять для багатьох завдань: забезпечення вимог пожежної безпеки на промисловому або виробничому об’єкті, створення запасів води для поливу, господарських потреб, водопостачання віддалених сіл і регіонів, для тимчасового зберігання соняшникової олії і патоки. У них дуже зручно вирощувати рибу і ракоподібних. Ці накопичувачі використовують в системах водопостачання віддалених сіл і регіонів, де існують певні проблеми з поставками з води.

Якщо ви маєте свою земельну ділянку і плануєте вирощувати різні культури, компактні модульні резервуари дозволять організувати ефективний полив виноградників, полів, садів і городів. Накопичувачі води MakBox від Акваполімер допомагають багатьом українським фермерам по вирощуванню свиней, великої рогатої худоби і птиці, забезпечуючи нормальний питний режим для тварин. Вони є сучасною альтернативою морально застарілим і дорогим у виготовленні зварним резервуарам.

Види модульних ємностей

Акваполімер Інжиніринг пропонує понад 160 готових рішень модульних ємностей MakBox об’ємом 20 – 4000 м³ для різних сфер застосування:

  1. Водопостачання.

    Ємності для водопостачання актуальні для віддалених сіл і селищ, де існують певні проблеми з водою. Накопичувачі води для забезпечення сіл і селищ спроектовані за технологією ШМЄ – швидкомонтованих ємностей із застосуванням екологічно безпечних матеріалів, які не вступають в реакції з водою і вологою, забезпечуючи антикорозійну стійкість виробу і довгий термін експлуатації (не менше 30 років).

  2. Для масла і патоки.

    Основними замовниками такої продукції є сільськогосподарські та аграрні підприємства, що займаються виробництвом патоки і соняшникової олії. Торгові компанії встановлюють такі ємності на перевалочних терміналах, перед відправкою продукції за кордон. Ємності для масла відповідають нормам безпеки. У них передбачена можливість установки електричних ТЕНів для підтримки потрібної температури рідин і запобігання їх замерзанню при настанні морозів.

  1. Протипожежні резервуари.

    Невід’ємний елемент системи протипожежної безпеки на полях, поблизу лісів, промислових, виробничих об’єктах, нафтопереробних підприємствах. Розрахунковий запас пожежної води дозволить локалізувати осередки займання і запобігти масштабним загорянням, матеріальним та людським втратам. Залежно від площі території, вибирається оптимальний типорозмір пожежної ємності. Для установки даного об’єкта не потрібно багато простору.

  2. Ємності для КАС (карбідно-аміачно суміш).

    Для того щоб виростити хороший урожай на полях, не обійтися без мінеральних добрив, для тимчасового зберігання і швидкого доступу до яких, нашою компанією спроектовані спеціальні резервуари для КАС та інших рідких добрив. Найчастіше такі конструкції замовляють фермери, компанії АПК, торговельні компанії і постачальники добрив.

  3. Для розведення риби.

    Модульні ємності висотою 4,0 – 4,5 метра і обсягом до 1200 м³ з оцинкованим корпусом і герметичним вкладишем з поліпропілену – відмінне рішення для цілорічного розведення осетрових, коропових, форелі, раків, креветок. Для підтримки оптимальної для зростання риби температури, додатково оснащується електричний ТЕН. Обсяг ємності підбирається з урахуванням маси вирощуваної риби і особливостей організації її годування.

  4. Для поливу зелених насаджень.

    Щоб забезпечити якісний полив фруктових дерев в саду, газону біля будинку, городу та дачної ділянки, вам достатньо купити ємність невеликої місткості. Вона не займе багато місця на ділянці. Для поливу величезних територій зелених насаджень підійдуть ємності об’ємом 1000-4000 кубів. Установка накопичувачів води біля саду, поля, городу виключить залежність від працездатності центральної системи водопостачання та забезпечить постійний полив зелених насаджень в сезон.

Акваполімер Інжиніринг – в гармонії з природою

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» пропонує модульні ємності в Молдові для зберігання всіляких рідин. У нашому каталозі ви зможете знайти основні типорозміри пропонованих резервуарів і замовити потрібний обсяг. Також можливе проектування і виготовлення ємностей за індивідуальним замовленням. Для цього від вас буде потрібно техзавдання і вхідні дані на проект, який обійдеться замовнику дешевше, ніж виготовлення зварних сталевих або залізобетонних конструкцій.

За рахунок установки мембрани, розраховану на температурний режим експлуатації до 20-30˚С, термін зберігання води значно подовжується. У нас можна замовити малі і великі, надземні і підземні резервуари, монтаж яких займає не більше 2-3 днів. Загальнобудівельні роботи по установці ємностей не вимагають залучення спецтехніки, що дозволить скоротити фінансові витрати на проект. Транспортні витрати також мінімальні.

Для замовлення ємності телефонуйте за вказаними на сайті контактам і наші фахівці зв’яжуться з вами для уточнення деталей.