Тепер ми працюємо з Білоруссю

Тепер ми працюємо з Білоруссю

Українська виробничо-монтажна компанія «Акваполімер Інжиніринг» надає послуги з проектування та встановлення модульних ємностей для води та інших рідин по всій території Білорусі. Модульні ємності MakBox від Акваполімер – міцні сталеві накопичувачі води місткістю до 4000 м³ з оцинкованим металевим каркасом і розташованим всередині поліпропіленовим вкладишем.

Модульні накопичувачі використовуються в світовій практиці ще з 1980-х років. Міцну і повністю водонепроникну конструкцію оцінили на практиці в багатьох сферах діяльності: сільському господарстві, на заводах і фабриках, в промисловості і т.д. Вони можуть використовуватися для зберігання питної і пожежно-технічної води, різних добрив, масла і патоки. У них дуже зручно розводити риб та креветок. Модульні резервуари є головним елементом системи водопостачання віддалених сіл і регіонів, де існують проблеми з постачанням води. За їх допомоги приватні особи і підприємці створюють стратегічні запаси води для догляду за зеленими рослинами, овочами, фруктовими деревами і т.д.

Види модульних резервуарів

Наша компанія виготовляє понад 160 готових рішень типорозмірів модульних ємностей об’ємом 20 – 4000 м³ наступних видів:

  1. Резервуари для водопостачання. резервуари для водопостачанняЦе обладнання призначене для накопичення і зберігання необхідного обсягу води перед очищенням і подачею споживачеві. Цілодобове водопостачання особливо актуально для регіонів з сухим кліматом і перебоями поставок питної води або повною її відсутністю. Устаткування для водопостачання сіл і селищ, спроектоване за технологією швидкомонтованих ємностей із застосуванням екологічно безпечних матеріалів, є сучасною альтернативою морально застарілим звареним резервуарам.
  2. Накопичувачі для зберігання питної і технічної води.Накопичувачі для зберігання питної і технічної води Ці оцинковані вироби ідеально підходять для створення запасів води на свинофермах, птахофермах, корівниках, підприємствах агропромислового комплексу. Крім технічної, резервуари підходять для зберігання питної води і забезпечення питного режиму туристичних баз, санаторіїв, готелів та інших об’єктів туристичного бізнесу.
  3. Ємності для масла і патоки. Ємності для масла і патоки.Таке обладнання замовляють сільськогосподарські переробні підприємства соняшника, постачальники патоки і масла. Торгові компанії використовують їх для патоки і масла в терміналах, звідки продукція йде на експорт. За рахунок використання нейтральних екологічних матеріалів ємності відповідають вимогам харчової галузі. У них передбачена можливість установки ТЕНів для підтримки оптимальної температури продукції і запобігання її замерзання в зимовий період.
  4. Протипожежні резервуари.  Протипожежні резервуариДозволяють створювати великі запаси води на пожежонебезпечних об’єктах (промислові, нафтопереробні, виробничі, сільхоз підприємства) для можливості ліквідації масштабних займань. Залежно від площ і масштабів виробничих потужностей підприємства, Акваполімер Інжиніринг пропонує різні типорозміри пожежних ємностей, які є недорогою і більш практичною альтернативою звареним вертикальним накопичувачам.
  5. Ємності для КАС. Ємності для КАСВикористання величезної кількості добрив для проведення польових робіт вимагає спеціальних резервуарів для тимчасового зберігання і швидкого доступу до азотних добрив, КАС (карбідно-аміачної суміші) і іншим рідким мінеральним добривам. Такими резервуарами є модульні ємності для КАС від компанії «Акваполімер Інжиніринг», вироблені за технологією швидкомонтованих споруд. Замовниками таких ємностей є фермери, підприємства агропромислового комплексу, торговельні компанії і постачальники добрив на внутрішні і зовнішні ринки.
  6. Резервуари для вирощування риби.Резервуари для вирощування риби. Такі ємності висотою до 4,5 метра і обсягом до 1200 кубів відмінно підходять для вирощування осетрових, коропових, форелі, креветок. Модульні резервуари для риби можна монтувати на вулиці або всередині приміщень. Монтаж таких конструкцій займає 2-3 дні, при цьому буде потрібно мінімальний обсяг робіт без використання будівельної спецтехніки. Розміри, навісне та запірне обладнання, технічні параметри підбираються з урахуванням кількості вирощуваної риби, особливостей її годування і догляду.
  7. Ємності для поливу.Ємності для поливу Це невеликі і компактні вироби, призначені для поливу фруктових дерев, городніх рослин, сільськогосподарських культур. Монтаж такого устаткування біля саду, поля, земельної ділянки виключить залежність від функціонування центральної водопровідної системи та забезпечить постійний полив зелених насаджень.

Чому Акваполімер Інжиніринг?

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» пропонує на вигідних умовах купити ємність в Білорусії для зберігання води і різних рідин. Ми пропонуємо як типові типорозміри виробів, так і накопичувачі за індивідуальним замовленням. Вартість проекту обійдеться замовнику в 2-3 рази нижче, ніж виготовлення зварних сталевих або залізобетонних ємностей. При цьому їх термін експлуатації становить не менше 30 років, на відміну від РВС.

За рахунок установки мембрани, яка витримує температуру до 30˚С, вода буде зберігатися значно довше. У нас можна замовити резервуари наземної і підземної конструкції, для установки на вулиці або всередині приміщень. При цьому монтаж ємності здійснюється швидко без задіяння спецтехніки, що дозволить зменшити видаткову частину на проект. Так, ємності об’ємом 100 м³ монтуються за один день.

Замовляйте перевірені довговічні ємності для своїх потреб. Звертайтеся до нас на сайті і отримайте вичерпну консультацію фахівців.