Екофорум. Вода та енергія. Львів 2017

Екофорум. Вода та енергія. Львів 2017

У Львові 5-6 жовтня на стадіоні Арена Львів, за ініціативи ЛМКП «Львівводоканал» Асоціації водоканалів України та за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів відбувся міжнародний екологічний форум ״Вода та Енергія״.

Тут представниками водоканалів, органами державної влади та представниками бізнесу обговорювали європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, шляхи та можливості модернізації каналізаційних очисних споруд, шляхи та можливості залучення іноземних кредитів у комунальне господарство, технологічні інновації у сфері охорони довкілля, та інші питання пов’язані з екологічними проблемами сьогодення.

Важливе місце відвели україно-польській співпраці, зокрема можливість підтримки українських проектів польським Фондом охорони довкілля і водного господарства.

Також було підписано меморандуму про співпрацю між Львівською міськрадою, ЛМКП «Львівводоканал» та Національним фондом охорони довкілля і водного господарства Республіки Польща під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України, що неодмінно призведе до модернізації каналізаційних очисних споруд міста Львова.

Еко форум 2017 на Арені Львів відкрив особисто міський голова Львова Андрій Іванович Садовий, із Києва до Львова приїхав Заступник Міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції Микола Кузьо.

Стенд компанії Акваполімер Інжиніринг відвідали Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник та Начальник Держекоінспекції у Львівській області Микола Маланич.

Екофорум. Вода та енергія. Львів 2017

Екофорум. Вода та енергія. Львів 2017

Наша компанія цього року презентувала на виставці новий автоматичний жировловлювач MakBoxFat-15, що можна використовувати, як перед очистку на жиркомбінатах, молокопереробних підприємствах та нові дискові та трубчасті аератори компанії OTT Group в-ва Німеччини.

Екофорум. Вода та енергія. Львів 2017