Важливість обслуговування каналізації

обслуговування каналізації, технічне обслуговування, сервіс, акваполімер інжиніринг

Це не менш важливо, ніж стежити за своїм здоров’ям. Система каналізації – це не тільки відведення стічних вод, утворених в процесі життєдіяльності людини. Каналізація в сучасній інтерпретації являє собою цілу систему, яка крім функцій відведення стічних вод, виконує і ряд інших, не менш важливих: переробка і подальша утилізація відходів. Справна каналізація убезпечить вас і вашу сім’ю від різних захворювань, забезпечить гігієнічні умови життя, виключить появу засмічень і поганого запаху в домі. Крім того правильно спроектована система каналізації дозволить попередити і оперативно усунути непередбачені аварії, пов’язані з поганим станом інженерних комунікацій.

Які заходи включає в себе обслуговування каналізації?

Технічне обслуговування системи каналізації здійснюється з метою нормального функціонування комунікацій, що відповідають за відведення і утилізацію стічних вод протягом всього періоду експлуатації. Своєчасне обслуговування дозволяє попередити масштабні аварії в майбутньому.

обслуговування каналізації, технічне обслуговування, сервіс, акваполімер інжиніринг

Багато власників приватних будинків не приділяють належної уваги стану каналізації. Причини можуть бути різні: немає часу, бажання, знань, умінь, професійних навичок, впевненість домовласника в довговічності роботи системи, так як витрачено дуже багато грошей.

Посилаючись на свій досвід в сфері виробництва і обслуговування систем каналізації, в тому числі автоматизованих, наші інженери рекомендують:

  1. Проводити візуальний огляд функціональності системи на предмет наявності подачі електроенергії, сигналів ламп аварійного сповіщення, присутності смороду.
  2. Систематично відкачувати мул і сміття, очищати стінки каналізаційних ємностей у відповідності з рекомендаціями та інструкціями виробника очисних споруд.
  3. Своєчасно проводити заміну компонентів аерації, фільтрів повітродувок і т.д.

Довіртеся професіоналам – живіть спокійно

Компанія Акваполімер Інжиніринг рекомендує проводити періодичну профілактику з метою уникнення можливих аварійних ситуацій навіть найдорожчих систем каналізації:

  • автономна каналізація,
  • септик для будинку,
  • каналізація для дачі,
  • очисні станції,
  • очисні споруди,
  • локальні очисні споруди,
  • очищення стічних вод,
  • очисні споруди каналізації,
  • очисні споруди стічних вод,
  • каналізаційні очисні споруди,
  • водоочисні споруди,
  • модульні очисні споруди.

обслуговування каналізації, технічне обслуговування, сервіс, акваполімер інжиніринг

Для довговічної роботи очисних станцій суворо дотримуйтесь рекомендацій, зазначені в паспорті виробника. Якщо самостійно ви не в силах займатися обслуговуванням систем каналізації, зверніться в нашу компанію і укладіть договір на надання послуг з обслуговування інженерних комунікацій. Профілактика очисних споруд обійдеться в рази дешевше, ніж витрати на їх ремонт. У своїй роботі ми використовуємо сучасне обладнання, нові запатентовані технології очищення стічних вод, що дозволяють позбутися від неприємних запахів раз і назавжди, а також домогтися високої якості очищеної води.