Цінність стабільного очищення води

Очищення води. В чому цінність?

Якість питної води безпосередньо впливає на стан здоров’я і функціональність організму. Мабуть, кожному з нас, хотілося б вірити в той факт, що вода з центрального трубопроводу є безпечною для людей і не вимагає постійного контролю з боку користувача. Насправді все далеко не так. На думку фахівців, близько 80% води, що постачається споживачу централізовано, не відповідає санітарним нормам. Не краще йдуть справи зі свердловинами в селах і селищах: левова частка підземних вод забруднена відходами життєдіяльності людей, тому про якість питної води думати не приходиться.

очищення води

Незадовільна якість водопостачання та питної води вимагає кардинальних заходів. Для забезпечення прийнятної якості води для пиття і господарських потреб (в деяких районах вона не годиться навіть для поливу), рекомендуємо замовити монтаж очисних станцій, котрі дозволяють не тільки підготувати, але і створювати необхідний запас питної води.

очищення води

За рахунок того, що в різних районах, вода може містити різні види домішок, тому станції для очищення можуть відрізнятися:

  • Хімічні – обробка води здійснюється за рахунок реагентів, за допомогою яких нейтралізуються шкідливі домішки (з’єднання сульфатів, заліза та інші неорганічні домішки).
  • Механічні – за допомогою мембранного або сітчастого фільтра такі очисні споруди дозволяють затримувати механічні речовини і включення.

Споруди MakBox – рішення проблем з водою

модульні ємності makbox

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» пропонує сучасні безпечні рішення  для якісного очищення та створення стратегічних запасів питної та господарської води.

Модульні ємності для зберігання води MakBox, насоси і установки для знезараження питної води Grundfos та прилади обліку води.

В результаті споживач отримує чисту знезаражену воду без запаху, яка відводиться в резервуари для зберігання води, і подається споживачу по мірі необхідності за допомогою насосів. А прилади обліку води, з точністю до літра, покажуть споживання і пікове навантаження на водопровід.