Модульні ємності для зберігання сипучих речовин

Модульні ємності – це технологічні резервуари, що швидко зводяться, що використовуються, переважно для зберігання води. При цьому унікальна конструкція ємностей дозволяє зберігати зерно та інші сипучі матеріали у великій кількості, що обмежується обсягом резервуарів.

Типові модульні ємності для зберігання зерна складаються з оцинкованого каркасу, що дозволяє захистити конструкцію резервуарів від корозії та впливу інших агресивних факторів. На каркас монтуються оцинковані гофровані листи металу, які за міцністю на 200-300% перевищують аналогічні показники гладких сталевих листів.

Вся конструкція ємності монтується на звичайний стрічковий фундамент та кріпиться до основи за допомогою спеціальних фіксаторів, які забезпечують стійкість конструкції від перекидання при сильних поривах вітру. Для додаткової стійкості ємність заглиблюється в землю на 2,37 м, після чого втрамбовується. Опціонально кожна ємність може обладнатися пластиковим або металевим дахом.

Переваги модульних ємностей для зберігання зерна:

  1. Потрібно мінімум будівельних та землерийних робіт при облаштуванні фундаменту та монтажі конструкції.
  2. Компактні розміри конструкції в розібраному вигляді дозволяють використовувати мінімум техніки для перевезення комплектуючих на місце монтажу.
  3. Швидке складання резервуара навіть у важкодоступних місцях (підвали, гори). Невелика ємність збирається за 1-2 дні.
  4. Модульні резервуари можуть монтуватися надземним та підземним способом (при обмеженому просторі). Конструкція витримує вітрове навантаження до 45 м/сек землетрусу до 7 балів за шкалою Ріхтера.
  5. Більше 160 готових типорозмірів дозволить швидко підібрати необхідну за обсягом ємність для зберігання зерна та сипучих вантажів.
  6. Вартість модульних резервуарів помітно нижче залізобетонних чи пластикових конструкцій.
  7. Можливість демонтажу та повторного складання модульного резервуара в іншому місці також є незаперечною перевагою швидкомонтованих споруд.

Чому потрібно замовити ємність у компанії Акваполімер Інжиніринг

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» багато років займається проектуванням, виготовленням та монтажем модульних резервуарів для приватних осіб, сільськогосподарських, харчових та переробних підприємств. У нас ви зможете швидко та недорого купити модульні ємності потрібного об’єму, розмірів та обладнання для зручного обслуговування ємностей. Також у нас ви можете замовити монтаж ємності силами наших досвідчених монтажників. На всі вироби надається гарантія на 5 років.