Модульні ємності в сільському господарстві

В сільськогосподарській промисловості досить гостро стоїть питання збереження і транспортування питної води та інших рідин, використовуваних для удобрення полів, переробки та забезпечення ефективної діяльності фермерських господарств. У літній сезон, піковий період пожеж, фермери і аграрії дуже часто стикаються з займанням угідь, полів з посівом, садів, посадок. Через відсутність первинних засобів пожежогасіння і стратегічних запасів пожежної води сільськогосподарські підприємства зазнають величезних фінансових збитків. Актуальним питанням також є забезпечення населених пунктів питною і технічною водою для сільгосп. потреб через поганий технічний стан інженерних мереж і водопроводів. Таким чином, створення стратегічних запасів води потрібно для забезпечення питного режиму, поливу зелених насаджень, гасіння загорянь, розведення великої рогатої худоби та інших сільськогосподарських завдань.

модульні ємності в сільському господарстві

 

Ці всі життєво важливі питання допоможуть вирішити модульні ємності Makbox, термін служби яких становить не менше 50 років. Резервуари спроектовані таким чином, що для монтажу немає необхідності використовувати спецтехніку, що дозволяє невеликими силами за 2-3 дні виконати монтажні роботи. Резервуари мають мобільність, що дає можливість оперативно переміщати обладнання на нове місце в разі потреби. Наприклад, раціонально переміщати ємності для поливу сезонних культур.

Призначення модульних ємностей

Практичні і надійні ємності для зберігання води в сільському господарстві мають більш широкий спектр застосування. Модульні ємності Makbox розроблені у відповідності з українськими та міжнародними санітарно-гігієнічними нормами. Це дає можливість використовувати ємності для зберігання олії, харчових продуктів, нафтопродуктів, мінеральних добрив і навіть хімічних речовин. Їх використовують для поливу садів, виноградників, догляду за теплицями і навіть розведення риби.

 

Модульні ємності для зберігання рідин Makbox, в порівняння з пластиковими резервуарами, не піддаються негативному впливу сонячних променів, що запобігає появі хвороботворних бактерій і цвітінню води. Якщо порівнювати зі звареними і ЗБ виробами, то вартість модульних ємностей буде нижче, а термін служби вище за рахунок стійкого до корозії гофрованого корпусу. Завдяки наявності якісної мембрани, вода та інші рідини не забруднюються, що продовжує термін зберігання продукції. Модульні резервуари стійкі до поривів вітру до 45 м/с і землетрусів амплітудою до 6-7 балів за шкалою Ріхтера.

Наша компанія пропонує понад 160 типорозмірів модульних резервуарів, а також проектування обладнання під індивідуальні потреби сільгосппідприємств. Можлива комплектація ємностей запірною арматурою, датчиками, сходами для зручності обслуговування і контролю над витратою рідин. Замовляйте сучасні модульні резервуари і вирішуйте самі важливі питання вже зараз.